Ken je buur - Brussels Kart bijt de spits af


Ondernemers van de industriezone Dilbeek worden van harte uitgenodigd door het bestuur van VZW Parkmanagement Dilbeek voor het eerste 'Ken je buur' moment, speciaal georganiseerd voor de ondernemers van onze buurt. Tijdens dit evenement willen we niet alleen ons bedrijfsnetwerk versterken, maar ook de onderlinge banden tussen ondernemers in Dilbeek versterken. We zijn verheugd om aan te kondigen dat het bekende bedrijf Brussels Kart de spits zal afbijten en zorgt voor een informele en aangename kennismaking!

Wat is het 'Ken je buur' moment?

Het 'Ken je buur' moment is een unieke gelegenheid om je mede-ondernemers beter te leren kennen, nieuwe zakelijke relaties op te bouwen en de onderlinge banden te versterken. 

Over Brussels Kart

Brussels Kart is dé plek voor liefhebbers van snelheid en spanning. Met een prachtige indoor kartbaan bieden ze een unieke race-ervaring aan voor zowel beginners als ervaren coureurs. Met geavanceerde karts en een uitdagend circuit belooft Brussels Kart de adrenaline door je aderen te laten stromen en je een onvergetelijke racebeleving te bezorgen.

Wat kun je verwachten tijdens deze 'Ken je buur'?

Tijdens het 'Ken je buur' moment geeft mevr. Petra Carlier een toelichting over wat Brussels Kart en de expohallen omvatten en welke troeven deze onderneming in handen heeft in het bedrijfsleven.

Daarnaast zal er ook voldoende ruimte zijn om te netwerken en met elkaar in gesprek te gaan. We willen de gelegenheid benutten om elkaars ondernemingen beter te leren kennen, zakelijke ervaringen te delen en mogelijke samenwerkingen te verkennen.

Belangrijke details:

  • Datum: Dinsdag 17 oktober 2023
  • Tijd: 11u45 - 14u00
  • Locatie: Brussels Kart, A.Gossetlaan 11 te Dilbeek

Hoe kun je deelnemen?

Om deel te nemen aan dit 'Ken je Buur' moment en je plaats te reserveren, vragen we je vriendelijk om je aanwezigheid te bevestigen via onderstaande inschrijvingsknop. Vergeet niet om ook je mede-ondernemers uit te nodigen, zodat we met z'n allen kunnen genieten van een gezellige  middag vol ondernemersspirit!

Inschrijven Ken je buur moment

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN