$show=/p/uw-parkmanager.html

Uw parkmanager van
ZONE Dilbeek

vzw Parkmanagement Dilbeek in samenwerking met parkmanager Quares verbreedt de samenwerking tussen de ondernemers in Dilbeek. Wij bieden bepaalde diensten zoals onder andere verlaagde tarieven (groene energie, afvalophaling, kantoorbenodigdheden, schoonmaak, consortiumbewaking,…) centraal aan. 

Lid Worden

Wie is Quares?

Als duurzaam parkmanager staat Quares in voor het dagelijks beheer en de opvolging van gemeenschappelijke diensten en voorzieningen op de bedrijventerreinen Ravenshout, Dilbeek-Zuid en De Weven.

Quares staat voor Quality Real Estate Services. Een uitgesproken klemtoon op kwaliteit en innovatie. Die zorgt ervoor dat we steeds het maximale halen uit vastgoed, voor onze klanten, onze partners en onze investeerders. 

Wie is uw parkmanager?

Toumaï Clerincx treedt op als operationele en administratieve ondersteuning voor de bedrijvenzone Het Nest. Toumaï beheert momenteel ook de bedrijventerreinen in Affligem (ID Park), Aalst (Wildebeek), Gosset/Maalbeek (Dilbeek), Roeselare (Onledegoed) en Menen (LAR- Zuid).

Hij staat in voor een nauw contact met de raad van bestuur en zal op trimestriële basis overlegmomenten hebben omtrent de status inzake mobiliteit, signalisatie, groepsaankopen en prangende punten komende vanuit de bedrijven.

 
Je kunt hem bereiken op de volgende coördinaten:
Toumai.clerincx@quares.be​​​​​​​
​​​​​​​
+32 472 45 42 44​​​​​​​

Sinds september 2015 neemt Igna Linten het strategisch en operationeel parkmanagement voor haar rekening.

Zij staat in voor een nauw contact met de raad van bestuur en zal op trimestriële basis overlegmomenten hebben omtrent de status inzake mobiliteit, signalisatie, groepsaankopen en prangende punten komende vanuit de bedrijven.

Je kunt haar bereiken op de volgende coördinaten:

Bart de Smedt blijft, als eerste operationele parkmanager, nog steeds nauw betrokken bij de ontwikkelingen op de bedrijvenzones. Via zijn afdeling Consulting staat bij de parkmanagers bij voor het indienen van subsidies, maar werkt hij ook nauw samen met steden en gemeenten om hun visie omtrent duurzaamheid op bedrijventerreinen, met de daaraan gekoppelde win-win scenario’s, verder te ontwikkelen op een realistische en praktische manier

Je kunt hem bereiken op de volgende coördinaten:

Taken parkmanager

De parkmanager staat centraal tussen alle actoren en beheert een vooropgesteld budget en beschikt over volgende functies:

Preventiefunctie: Door het toepassen van een preventief onderhoudsprogramma wordt een continuïteit gegarandeerd binnen een vooropgesteld budget.

Signaleerfunctie: Door continue aanwezigheid worden eventuele problemen direct gesignaleerd. Zij ziet er eveneens op toe dat bedrijven de regels naleven.

Coördinatiefunctie: Contacteert leveranciers van diensten en/of voorzieningen. Zoekt naar synergievoordelen tussen verschillende bedrijven. Fungeert als centraal aanspreekpunt.

Informatiefunctie: Altijd bereikbaar voor alle vragen en opmerkingen over diensten en voorzieningen. Zij verzorgt in- en externe communicatie om alle betrokken partijen regelmatig te informeren en alzo het zakelijke met het maatschappelijke te verenigen.

JA, ik ben gevestigd in Dilbeek e.o. en wil meteen profiteren van het uitgebreid netwerk, de voordelen en de groepsaankopen

Uw parkmanager

Wie is Quares?

Als duurzaam parkmanager staat Quares in voor het dagelijks beheer en de opvolging van gemeenschappelijke diensten en voorzieningen op de bedrijventerreinen.

Quares staat voor Quality Real Estate Services. Een uitgesproken klemtoon op kwaliteit en innovatie. Die zorgt ervoor dat we steeds het maximale halen uit vastgoed, voor onze klanten, onze partners en onze investeerders. We werken vanuit 4 divisies: Agency, Investment, Management en Consulting. Zo kunnen we expertise en ervaring op maat garanderen. Een persoonlijke touch is steeds inbegrepen.

Vanuit zijn marktgeoriënteerde benadering en creatieve aanpak introduceerde Quares in 2010 een nieuwe en vernieuwende aanpak rond het beheer van zowel nieuwe als bestaande  bedrijvenparken. Quares staat als parkmanager centraal in dit concept maar werkt steeds in nauwe samenwerking met de betrokken bedrijven, investeerders, overheden en andere relevante stakeholders.

Wie is uw parkmanager?

Het parkmanagement wordt uitgevoerd door Igna Linten

Zij staat in voor een nauw contact met de raad van bestuur en zal op trimestriële basis overlegmomenten hebben omtrent de status inzake mobiliteit, signalisatie, groepsaankopen en prangende punten komende vanuit de bedrijven.

Hebt u een vraag, wenst u meer informatie over de bedrijventerreinvereniging of de lopende groepsaankopen, dan kan u via onderstaande coördinaten contact opnemen met Igna. 

Igna.linten@quares.be – +32 485 76 13 78

Taken?

De parkmanager staat centraal tussen alle actoren en beheert een vooropgesteld budget en beschikt over volgende functies:
  • Preventiefunctie: Door het toepassen van een preventief onderhoudsprogramma wordt een continuïteit gegarandeerd binnen een vooropgesteld budget.
  • Signaleerfunctie: Door continue aanwezigheid worden eventuele problemen direct gesignaleerd. Hij ziet er eveneens op toe dat bedrijven de regels naleven.
  • Coördinatiefunctie: Contacteert leveranciers van diensten en/of voorzieningen.  Zoekt naar synergievoordelen tussen verschillende bedrijven. Fungeert als centraal aanspreekpunt.
  • Informatiefunctie: Altijd bereikbaar voor alle vragen en opmerkingen over diensten en voorzieningen. Hij verzorgt in- en externe communicatie om alle betrokken partijen regelmatig te informeren en alzo het zakelijke met het maatschappelijke te verenigen.