Webinar: Hoe bescherm ik mijn bedrijf tegen risico'sMeten is weten

Bij een risico-analyse worden bedreigingen benoemd en in kaart gebracht. Per bedreiging wordt de kans van het optreden ervan bepaald en wordt vervolgens berekend wat als gevolg de schade is die op zou kunnen treden als een bedreiging zich daadwerkelijk voordoet.

Waarom zou ik dit Webinar volgen? What's in it for me?

Quares Parkmanagement heeft reeds jaren een partnerschip met Securitas voor allerhande Safety en Security oplossingen. Een risico-analyse brengt inzichten en verbetertrajecten in kaart en dit bekeken vanuit een adviserende en professionele organisatie. 

Tijdens het Webinar lichten we de mogelijkheden van deze groepsaankoop omtrent risico-analyse en kostprijs toe en is er ruimte voor vragen en dialoog.

<br>


INSCHRIJVEN VOOR HET WEBINAR

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN