Vergroeningsscan: energiekosten en CO2-uitstoot verminderen


Bent u klaar om uw energiekosten te verminderen en uw CO2-uitstoot te verlagen? Ontdek hoe ABO, als officiële VLAIO-dienstverlener, u hierbij kan helpen met de vergroeningsscan.

Energiebesparing met ABO en VLAIO

ABO begeleidt bedrijven om energie te besparen en over te stappen naar groenere alternatieven door middel van de VLAIO-vergroeningsscan. Deze scan, gesubsidieerd door de Vlaamse overheid, stelt energiemaatregelen voor die specifiek op uw bedrijf zijn toegesneden.

Vergroeningsscan

Tijdens de vergroeningsscan identificeren ze mogelijkheden voor het gebruik van duurzame technologieën, zoals (industriële) warmtepompen, zonnethermie of waterstofboilers. Met een grondige energieaudit analyseren ze uw huidige verbruik, stellen ze een duurzaam alternatief voor, berekenen ze de kosten en baten, en geven ze een duidelijk overzicht van de potentiële energiebesparingen en verminderde CO2-uitstoot.

Subsidie

VLAIO betaalt 85% van de kosten van de vergroeningsscan terug, tot maximaal €10.000. Om in aanmerking te komen, moet u voldoen aan bepaalde criteria, waaronder het zijn van een KMO of een vzw met economische activiteiten, en gevestigd zijn in het Vlaamse Gewest. 

Meer informatie over deze subsidie kan u terugvinden via deze link.

Nog vragen? Neem dan contact op met de Parkmanager via penelope.kallergis@quares.be of +32 478 32 01 20

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN