Uw Stem Telt: Help Ons Het Bedrijventerrein Te Verbeteren


Gezondheid en welvaart zijn de pijlers waarop een bloeiend bedrijf rust. Bij Parkmanagement zetten we ons elke dag in om een omgeving te vormen waarin uw zakelijk succes hand in hand gaat met een aangename werkomgeving. Het is een plaats waar ondernemerschap en werkplezier samenkomen.

In onze missie om niet alleen de standaard te handhaven, maar deze ook voortdurend te verheffen, vormt uw mening de kern van onze vooruitgang. Daarom nodigen we u uit om deel te nemen aan een korte tevredenheidsenquĂȘte, die met zorg is samengesteld om uw ervaringen in kaart te brengen en onze diensten te optimaliseren.

U kunt uw stem laten horen door te klikken op de onderste button.

Start Survey

Waarom is uw feedback zo waardevol?

  • Verbetering van Faciliteiten en Diensten: Uw ervaringen bieden ons de inzichten die noodzakelijk zijn om gericht verbeteringen aan te brengen. Elk detail telt en uw perspectief is daarin uniek.
  • Afgestemd op uw Behoeften: Door over uw behoeften en voorkeuren te leren, kunnen wij ons aanbod verfijnen en aanpassen zodat deze naadloos aansluit bij wat voor u belangrijk is.
  • Een Productieve Werkomgeving: Een omgeving waar men zich gehoord en gewaardeerd voelt, stimuleert productiviteit en betrokkenheid. Uw feedback draagt direct bij aan het welzijn van alle medewerkers.

De Parkmanager van de VZW kijkt uit naar uw feedback!

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN