Terugblik: Informatiesessie over Kunstmatige Intelligentie


Afgelopen dinsdag 6 februari, hield VZW Parkmanagement Dilbeek een informatiesessie bij Brinks, een evenement dat een diepgaande uitleg gaf over de toepassing en de impact van Kunstmatige Intelligentie (AI) in de bedrijfsvoering. De sessie werd vakkundig geleid door keynote spreker Emiel Jans van Up-To-Date Webdesign, die geen moeite spaarde om ons een kijkje te geven achter de schermen van de digitale revolutie die ons leven en werk transformeert.

AI in de praktijk

Beginnend met een overzicht van wat AI precies is, ging Emiel verder met het illustreren van praktische voorbeelden van hoe AI tegenwoordig wordt toegepast in verschillende industrie├źn.

De deelnemers zaten gekluisterd aan hun stoelen, geboeid door de enorme potentie van AI. Emiel benadrukte hoe AI bedrijven kan helpen bij het stroomlijnen van hun operaties, het verbeteren van de klantenservice en het verkrijgen van inzichten uit enorme hoeveelheden data door middel van geavanceerde analyse.

Het evenement eindigde met een levendige vraag-en-antwoordsessie, waarin Emiel vragen van de deelnemers beantwoordde en interessante discussies voerde over hoe AI de toekomst van de bedrijfswereld vormgeeft.

Maar het was niet alleen de inhoud die de deelnemers boeide. De sfeer van de sessie was warm en gastvrij, aangevuld met heerlijke koffiekoeken die een extra vleugje zoetheid toevoegden aan de ochtend. Brinks, de gastheer van het evenement, droeg bij tot de uitnodigende sfeer met hun gastvrijheid, die zeer op prijs werd gesteld door alle aanwezigen.

Kijk uit naar meer infosessies!

Bij Zone Dilbeek zijn we gepassioneerd over het delen van kennis die bedrijven kan helpen groeien en evolueren in dit digitale tijdperk. We willen Up-To-Date Webdesign, Brinks en alle deelnemers bedanken voor hun aanwezigheid en bijdrage aan dit evenement.

Wij kijken uit naar meer van dergelijke informatieve sessies en blijven ons inzetten om onze leden te bieden wat ze nodig hebben om te gedijen in een steeds veranderende bedrijfsomgeving. Houd onze website in de gaten voor toekomstige evenementen!

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN