Infosessie AI - dinsdag 6 februari 2024 @ Brink's Solutions


We leven in een tijdperk van razendsnelle technologische vooruitgang. Artificiële Intelligentie (AI) is een van de meest transformerende tech evoluties van onze tijd, en het zal ongetwijfeld een cruciale rol spelen in de toekomst van zaken doen.

VZW Parkmanagement Dilbeek nodigt u uit voor een unieke infosessie op 6 februari waarin we de mogelijkheden van AI voor bedrijfsvoering zullen verkennen. We nemen Zone Dilbeek als praktijkvoorbeeld, om u een duidelijk beeld te geven van hoe AI wordt ingezet in een reële bedrijfscontext.

AI is niet langer een vaag concept, maar een haalbare technologie die bedrijven van alle soorten en maten kan helpen om efficiënter te werken, kosten te besparen en nieuwe inkomstenstromen te genereren. Of u nu een klein bedrijf of een grote onderneming bent, het begrijpen en benutten van de kracht van AI kan u een concurrentievoordeel opleveren.

Maar hoe begin je eraan? Welke aspecten van uw bedrijf kunnen baat hebben bij AI? En wat zijn de potentiële uitdagingen? Deze infosessie zal deze en vele andere vragen beantwoorden.

Maak van deze gelegenheid gebruik om niet alleen te leren over de nieuwste trends in AI, maar ook om te netwerken met andere vooruitstrevende ondernemers in uw regio. Samen kunnen we de toekomst van zaken doen vormgeven.

Zet de stap naar de toekomst en verrijk uw bedrijf met de kennis van AI. We kijken uit naar uw deelname: 

Wanneer: Dinsdag 06 februari 2024

Tijdstip: 09u30 - 11u30

Locatie: Brink's Solutions Belgium - Spoorwegstraat 20 - 1702 Dilbeek

Inschrijven

 

Lid Worden | ZONE Dilbeek

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN