Welkom aan onze vijf nieuwe leden!


We zijn verheugd om vijf nieuwe leden in onze VZW te verwelkomen!

  • Zenith Graphics: Een vooraanstaand grafisch bedrijf gespecialiseerd in het bedrukken van aluminium, reflecterende materialen en zelfklevende materialen. Ze zijn ook verantwoordelijk voor de productie van de Belgische nummerplaten, waarbij al meer dan 17 miljoen kentekenplaten zijn gedrukt.
  • Planet Group: Een betrouwbare partner voor interim en rekrutering. Hun diensten zijn van onschatbare waarde voor bedrijven die behoefte hebben aan tijdelijke en flexibele staffing.
  • Brico: Een veelzijdig bedrijf dat zich richt op doe-het-zelfproducten en huis- en tuingerelateerde artikelen. Ze bieden een breed assortiment aan waarmee klanten hun eigen klus- en renovatieprojecten kunnen uitvoeren.
  • AstraZeneca: Een toonaangevend biotechnologiebedrijf dat zich inzet voor het ontwikkelen van innovatieve geneesmiddelen. Hun onderzoek en ontwikkeling strekken zich uit tot een breed scala aan medische aandoeningen.
  • ITW Belgium: Een vooruitstrevend technologiebedrijf gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige bevestigingsoplossingen voor verschillende industrie├źn, waaronder automotive, bouw en elektronica.

Met de toetreding van deze nieuwe leden groeit onze VZW en versterken we ons netwerk op het bedrijventerrein. We kijken uit naar hun bijdragen aan de samenwerking en duurzame groei binnen ons bedrijvenpark.

Als parkmanager van Zone Dilbeek staat Igna Linten altijd klaar om vragen te beantwoorden en te helpen bij eventuele zorgen. Ze kan gecontacteerd worden via:

Aarzel niet om contact op te nemen met Igna voor meer informatie over ons bedrijvenpark, onze diensten en hoe u kunt profiteren van het lidmaatschap van onze VZW.

Voordelen lidmaatschap | ZONE Dilbeek

Voordelen lidmaatschap | ZONE Dilbeek

ONTDEK MEER

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN