Steeds klaar voor de winter dankzij de groepsaankoop winterdienst!


Bezorgen sneeuw en ijs u elke winter opnieuw de nodige problemen? Hoe houd ik de parking sneeuw- en ijsvrij? Hoe zorg ik ervoor dat niemand uitglijdt op mijn terrein? 

Transparante aanpak op uw maat

Transparantie is het kernwoord in de aanpak van onze leverancier. Nog voor de eerste winterprik leggen zij u klaar en duidelijk uit wat u van ons kunt verwachten. Zowel op het operationele als op het financiële vlak.

Strooiplan op maat van uw site

In een persoonlijk gesprek vernemen zij graag wat uw wensen en behoeften zijn. De leverancier komt steeds ter plaatsen om de situatie te bestuderen en de nodige opmetingen uit te voeren. Op basis van al deze informatie stellen zij u daarna hun aanpak voor incl. strooiplan en duidelijke prijsafspraken.

Snelheid en efficiëntie

Deze grondige voorbereiding stelt hen in staat om u in de wintermaanden steeds snel en efficiënt op uw wenken te bedienen. U hoeft dus niet wakker te liggen als er sneeuw en ijs wordt voorspeld. De leverancier volgt de weersituatie in heel België en het Groothertogdom Luxemburg op de voet op. Indien nodig gaan hun teams preventief zout strooien en/of sneeuwruimen. Zo blijft uw site steeds veilig bereikbaar en toegankelijk. Bovendien staan hun teams 24/7 klaar om eventuele dringende interventies uit te voeren.

Heldere prijsafspraken

U kunt met een gerust hart de winter in want ook op het financiële vlak garanderen zij u dankzij onze voorafgaande, duidelijke afspraken dat u niet voor verrassingen komt te staan. Dankzij deze gouden combinatie van een correcte prijs en een uitstekende service, is onze leverancier uw ideale partner voor een langdurige samenwerking

Wenst u meer informatie te ontvangen omtrent deze groepsaankoop, neem dan contact op met parkmanager Igna Linten via igna.linten@quares.be of 0485 76 13 78. 

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN