Save the date 12 december 2023: Ontbijtsessie 'De magie van kunstmatige intelligentie in bedrijfsvoering'


Hallo bedrijven van bedrijventerreinen Gosset, Maalbeek en Noord Dilbeek! Markeer 12/12/2023 in je agenda, want dat is de dag dat de inspirerende ontbijtsessie 'De magie van kunstmatige intelligentie in bedrijfsvoering' plaatsvindt bij Brinks Solutions vanaf 09u30. De ontbijtsessie belooft een openbaring te worden over de toepassingsmogelijkheden van Artificiële Intelligentie in de bedrijfsvoering.

Waarom zou ik deelnemen?

Twijfel je nog? Hier zijn enkele redenen waarom je de ontbijtsessie niet wilt missen. Ten eerste zal Emiel Jans van Up to Date Webdesign, een vooraanstaand AI-expert, een boeiende presentatie zal geven over de toepassing van AI in HR, Marketing en Operationele diensten. Ten tweede zal je ontdekken hoe Artificiële Intelligentie jouw bedrijfsprestaties kan transformeren. En ten slotte, wie wil er nu geen deel uitmaken van een evenement dat bol staat van informatie, innovatie en inspiratie?

Waar en wanneer?

Verwacht een ochtend vol inspiratie en leerzame momenten. De lezing begint om 9.30 uur en vindt plaats bij Brinks Solutions in de Spoorwegstraat 20, Dilbeek. Tijdens de sessie zal je ook kunnen genieten van een heerlijk ontbijt. Na de lezing is er ook tijd voor vragen en discussie.

Di 12 december 2023

09u30 - 11u00

Brinks Solutions, Spoorwegstraat 20, Dilbeek

Hoe meld ik me aan voor de ontbijtsessie?

Registreren is eenvoudig. Klik op de link hieronder en voer de nodige gegevens in om je deelname te bevestigen. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Meer info over de lezing?

Inschrijving Ontbijtsessie website Zone Dilbeek en de mogelijkheden van AI dinsdag 12 december 2023 - Brinks Solutions: 09u30 - 11u30

Inschrijving Ontbijtsessie website Zone Dilbeek en de mogelijkheden van AI dinsdag 12 december 2023 - Brinks Solutions: 09u30 - 11u30

Tijdens deze inspirerende ontbijtsessie nemen we de leden van de vzw Parkmanagement Dilbeek mee op verkenningstocht door de website van het bedrijventerrein nl. Zone Dilbeek. Welke opportuniteiten biedt de website voor jouw bedrijf en hoe gebruik je de ingebouwde artificial intelligence (AI) om wervende artikels en vacatures te plaatsen? Emiel Jans van UpToDate Webdesign licht alle mogelijkheden toe op een tweetal uur. Schrijf je alvast via onderstaand formulier:

ONTDEK MEER

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN