Bereid je voor op de nieuwe sorteerverplichting rond GFT met ons raamcontract afval!


Met de raamovereenkomst afval kunnen leden van vzw Parkmanagement Dilbeek profiteren van scherpere tarieven voor afvalverwerking. Zo maakten reeds enkele leden de overstap op het raamcontract, en genieten nu van een besparing van gemiddeld meer dan 30%.

Wenst jouw bedrijf hier meer info over? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de Parkmanager via igna.linten@quares.be om een prijsvergelijking te maken.

Vanaf 1 januari 2024 verplicht voor elk bedrijf om GFT apart in te zamelen!

Een van de belangrijkste aspecten van dit nieuwe raamcontract is de ondersteuning bij de nieuwe sorteerverplichting van GFT-afval die vanaf 1 januari 2024 voor alle bedrijven van kracht wordt. GFT-afval is een waardevolle grondstof die goed kan worden gerecycled en gebruikt voor bijvoorbeeld compostering en energieproductie. Het correct scheiden van GFT-afval draagt bij aan een circulaire economie en vermindert de belasting van het milieu.

Als vzw Parkmanagement Dilbeek begrijpen we dat de nieuwe sorteerverplichting een uitdaging kan zijn voor jullie bedrijven. Daarom willen we jullie graag ondersteunen bij het naleven van deze verplichting. Samen met Renewi zullen we jullie informeren over de juiste manier om GFT-afval te scheiden en te beheren. We zullen via het raamcontract praktische tips en richtlijnen delen om jullie te helpen deze nieuwe verplichting efficiƫnt te implementeren.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN