Succesvol "Ken Je Buur" evenement bij Brussels Kart


Op dinsdag 17 oktober vond het eerste "Ken Je Buur" moment plaats bij Brussels Kart. Het was een inspirerende middag waar een tiental bedrijven uit de regio bij elkaar kwamen om te netwerken, kennis te delen en elkaar beter te leren kennen.

Petra Carlier van Brussels Kart, begon de middag met een boeiende voorstelling van deze onderneming. Ze gaf ons een kijkje achter de schermen van Brussels Kart en de Brussels Gate, de Helihaven en de expohallen. Ze deelde vol passie haar visie en motivatie. Haar verhaal werkte aanstekelijk en inspireerde vele aanwezigen.Dit "Ken Je Buur" moment was ook dé gelegenheid om te netwerken. Iedereen kreeg de kans om zijn of haar bedrijf voor te stellen en nieuwe connecties te leggen met andere ondernemers. De sfeer was ontspannen en gezellig, wat bijdroeg aan het succes van het evenement.

We zijn ook zeer verheugd om te melden dat we enkele nieuwe leden hebben mogen verwelkomen als resultaat van dit evenement. Bedrijven zoals Planet Group, Brico en Zenith Graphics hebben zich bij onze vereniging aangesloten. We kijken ernaar uit om samen met hen onze missie en visie verder vorm te geven.

"Ken Je Buur" was een succes en we willen iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen. Het was geweldig om te zien hoe ondernemers de kans grijpen om elkaar te leren kennen en samen te werken. Dit is precies wat we als VZW Parkmanagement Dilbeek willen bevorderen: samenwerking, netwerking en een duurzame, lokale economie.

Geïnspireerd door het succes van deze eerste editie, zijn we al volop bezig met de planning van nieuwe edities in 2024. Blijf ons dus zeker volgen voor updates en de aankondiging van de volgende "Ken Je Buur" momenten!

Bedankt aan iedereen die aanwezig was en we hopen jullie op onze volgende evenementen te mogen begroeten.

Tot dan, blijf verbinden en groeien!

Wens je graag meer te weten te komen over het parkmanagement en al zijn voordelen? Neem dan contact op met uw parkmanager Igna Linten: Igna.linten@quares.be

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN