Jobbeurs Dilbeek - donderdag 28.09.2023 - Westrand-cultuurcentrum


De Vlaamse arbeidsmarkt staat voor een duidelijke opdracht, ook op lokaal vlak. We moeten naar een hogere werkzaamheidsgraad. Daarom organiseert de interlokale vereniging Dilbeek, Asse en Wemmel (ILV DAW) ook dit jaar een jobbeurs. Op 28 september komen een dertigtal werkgevers uit diverse sectoren samen in CC Westrand in Dilbeek.

Voor de derde keer zal de interlokale vereniging Dilbeek, Asse en Wemmel (ILV DAW) een jobbeurs organiseren na een succesvolle digitale editie in Wemmel en een geslaagde fysieke editie in 't Jass in Asse. 

Deelnemen als werkgever

We brengen een dertigtal bedrijven samen met een diverse verzameling openstaande vacatures, zowel voor hoog- als laaggeschoolden, voor starters en voor mensen met meer ervaring. Daarbij is de wisselwerking tussen sociale en reguliere economie ook belangrijk.

Deelnemen als werkgever is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Het maximum aantal deelnemende bedrijven werd reeds bereikt. Het is helaas niet meer mogelijk om in te schrijven.  De eerstvolgende jobbeurs zal doorgaan in Zemst op 7 november 2023.

Volgende bedrijven zijn er alvast bij op de jobbeurs in Dilbeek: 3W Plus Kinderopvang, E5 Mode, Iscar Benelux, Keolis Modern Toerisme, Krautli nv, Kringwinkel ViTeS, Luchthavenvervoer Kevin, Puratos, Sarawak Belux, Sodalis, Valentino Chocolatiers,  en nog veel meer.

Zal je deelnemen aan de jobbeurs? Vergeet dan zeker niet om jouw vacatures te posten op www.vdab.be(dit is een externe link). Zo kan VDAB doorverwijzen naar jouw vacatures.

Deelnemen als werkzoekende

Als werkzoekende bent u op zoek naar een job dicht bij huis, die ook een gezond evenwicht biedt tussen werk en gezin. Dan bent u op deze jobbeurs op de juiste plaats. Hier kan je op een informele manier kennis maken met potentiĆ«le werkgevers uit de zeer brede omgeving van Dilbeek, Asse en Wemmel. 

De jobbeurs vindt plaats op donderdag 28 september in CC Westrand in Dilbeek, van 13.00 tot 16.00 uur. CC Westrand(dit is een externe link) is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. U hoeft zich niet op voorhand in te schrijven. Toegang is gratis.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN