Raamovereenkomst keuring brandblustoestellen, haspels en noodverlichting


De vzw heeft een raamovereenkomst afgesloten met SomatiFIE

SOMATI FIE staat voor duurzame brandbeveiliging van mens en goed, gepersonaliseerd naar elke specifieke vraag/behoefte van de klant en steeds met het oog voor het ecologische aspect.

De brandveiligheid van jouw bedrijf is uitermate belangrijk. Daar ben je je bewust van en dus heb je de nodige eerste interventiemiddelen bij brand in huis. Maar hier houdt het niet mee op. Deze moeten regelmatig nagekeken en onderhouden worden. Alleen zo ben je er zeker van dat de brandveiligheid op peil gehouden wordt.

Om je zoveel mogelijk te ontzorgen biedt SomatiFIE onderhoud en service aan van blussers, haspels, noodverlichting, hydranten, branddeuren en -poorten en objectbeveiliging.

Onze gecertificeerde techniekers zijn allen vakspecialisten uitgerust om tijdens hun bezoek al de eerste interventiemiddelen van alle merken te onderhouden.

Zo zorgt SomatiFIE voor:

Onderhoud draagbare brandblussers

Het onderhoud op de draagbare brandblussers gebeurt volgens de laatste normering NBN S21.050. Er wordt bij het jaarlijks onderhoud een interne markering in het blusapparaat aangebracht. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om een correcte nacontrole te doen.

Onderhoud haspels, hydranten en persslangen

De keuring van de brandhaspels kan ook volgens de Europese Norm NBN EN671-3. Dit onderhoud voorziet o.a. het volledig afrollen van de haspel met een jaarlijkse debietmeting en een 5-jaarlijkse drukproef. Je ontvangt jaarlijks een compleet verslag per haspel. De plaatsing en het vervangen van afgekeurde haspels kan door onze diensten worden uitgevoerd. Het onderhoud op hydranten gebeurt in overeenstemming met de EN671-3 norm.

Onderhoud noodverlichting

Het onderhoud van noodverlichting gebeurt tevens door gespecialiseerde techniekers, zij werken conform de norm EN 50172.

Heeft u interesse in een op maat gemaakte offerte op basis van de afgesproken raamtarieven vanuit het parkmanagement?  Neem dan contact op met uw parkmanager voor een vrijblijvende offerte.  

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN