Een nieuwe naam voor de stationsstraat in Groot-Bijgaarden


De stationsstraat in 1702 Groot-Bijgaarden en de Stationsstraat in 1700 Dilbeek: twee straten in Groot Dilbeek met dezelfde naam maar met een andere postcode. 

Het kan al eens voor verwarring zorgen voor de post, voor bezoekers, maar ook voor onze hulpdiensten. En dat willen we in de toekomst vermijden.

Daarom besliste het Dilbeeks bestuur om een alternatief te zoeken voor dubbele straatnamen in de gemeente. 

Voor jou wil dit concreet zeggen dat we op zoek gaan naar een nieuwe naam voor jouw straat. En dat doen we niet zonder jou! 

De gemeente Dilbeek nodigt je graag uit op een infosessie op 22 november 2022 om 19u00 in de Welzijnscampus Nieuwenbos in Groot-Bijgaarden. Inschrijven kan via DEZE LINK

Tijdens de infosessie leggen we je uit waarom we dubbele straatnamen aanpassen, hoe we dit gaan doen en wat dit voor jou betekent. 

Aansluitend nodigt men je uit voor een workshopsessie. Tot en met 17 november kan je online voorstellen indienen voor een nieuwe straatnaam van de stationsstraat in Groot-Bijgaarden. Je suggestie kan je doorgeven via DEZEL LINK

Tijdens deze workshopsessie zullen we alle voorstellen aftoetsen aan het wettelijk kader en kiezen we samen een TOP 3. Daarna kan je online stemmen op jouw nummer 1. 

Meer info via de infobrochure die je HIER kan downloaden of via burgerzaken@dilbeek.be 

Wens je als bedrijf meer van deze info te ontvangen en op de hoogte blijven van het reilen en zeilen op het bedrijventerrein? Word dan lid van de VZW Parkmanagement Dilbeek en maak kennis met de voordelen die onze VZW u en uw onderneming te bieden heeft. 

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN