Enquête ruimte voor bedrijvigheid in Dilbeek


Op vraag van de gemeente Dilbeek onderzoekt het onderzoeksbureau IDEA Consult momenteel de lokale behoefte aan ruimte voor bedrijvigheid in Dilbeek. Hierbij willen we ook u als ondernemer betrekken.  

Via een online enquête willen we meer te weten komen over uw huidige bedrijfshuisvesting, alsook over uw eventuele uitbreidingsbehoeften en herlocalisatiewensen in de toekomst. 

Uw deelname aan deze enquête is van groot belang. Uw antwoorden zullen de gemeente helpen om het aanbod aan ruimte voor bedrijvigheid goed af te stemmen op de noden van ondernemers. Deze enquête is het vervolg op een onderzoek uit 2021.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 15 minuten en kan tot 20 juni 2022. Uw antwoorden zullen volledig anoniem worden verwerkt. 

De gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden door IDEA Consult (www.ideaconsult.be). Na het afronden van de studie zullen de verzamelde gegevens geanonimiseerd worden en enkel de anonieme gegevens worden bewaard. U heeft het recht op rectificatie of uitwissing van uw verzamelde gegevens. Voor vragen hieromtrent of over de enquête in het algemeen kan u steeds contact opnemen via info@ideaconsult.be.

De enquête kan u invullen via volgende link: https://chkmkt.com/dilbeek

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & de volgende events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels