Ruimte voor ondernemen in Dilbeek: vul de enquête in!


In het kader van het RUP Ondernemen wordt een enquête verspreid waarin gepeild wordt naar de noden, wensen, belemmeringen,… van ondernemers (industrieën en kmo's) en dit meer bepaald op vlak van ruimtegebruik. Ben je zelf ondernemer en kan de gemeente jouw onderneming helpen door bijvoorbeeld nieuwe industrie- of kmogebieden te creëren, (bestemmings)voorschriften aan te passen,…? Laat het ons weten en vul snel de enquête in!

Een van de doelstellingen van het Dilbeeks bestuur is om mee te bouwen aan het duurzaam ondernemerschap in de gemeente. We willen in Dilbeek streven naar een  ondernemersvriendelijk klimaat en inzetten op het creëren van geschikte ruimte voor ondernemers, zowel om nieuwe ondernemers aan te trekken als bestaande ondernemingen de nodige groeikansen te bieden.

Binnen de huidige legislatuur worden hiervoor verschillende acties genomen. Een van deze acties is de opmaak van een Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP): het "RUP Ondernemen". In dit RUP wordt voornamelijk gefocust op ondernemers met activiteiten die niet zozeer in dorpskernen thuishoren, maar eerder in industriegebieden of kmo-zones. We richten ons binnen dit RUP dus niet zozeer op detailhandel en kleine dienstverlening (bv. kappers, adviesbureaus, banken,…).

Hoe het RUP er precies zal uitzien of wat de concrete doelstellingen zijn, staat nog niet vast. Daarvoor hebben we immers de hulp van de Dilbeekse ondernemers zelf nodig. We willen op een gepaste manier inspelen op de noden en de wensen in de ondernemerswereld. Daarom willen we vragen om onze vragenlijst in te vullen. Deze is te vinden op: Enquête "RUP Ondernemen" (google.com) en is toegankelijk tot en met 31 oktober 2021.

Heb je vragen? Dan kan je steeds contact opnemen met Wonen & Ondernemen via: wonenenondernemen@dilbeek.be of 02/451 68 70

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN