De voordelen van jouw lidmaatschap op een rijtjeIs jouw bedrijf gevestigd in Dilbeek en ben jij klaar om meer uit je bedrijf te halen? Een nauwe samenwerking met andere leden binnen vzw Parkmanagement Dilbeek en meer besparen dankzij groepsaankopen en subsidies zijn slechts enkele van de vele voordelen van een lidmaatschap bij vzw Parkmanagement Dilbeek. 

Bespaar dankzij groepsaankopen 

Door de collectieve aankoop van bijvoorbeeld beveiliging en groene energie, kunnen zowel jij als andere bedrijven aan een lager tarief van deze diensten genieten. 

Bekijk alle groepsaankopen

Mis geen enkele subsidie 


Door de juiste subsidies aan te vragen, kan je heel wat besparen. De Parkmanager in Zone Dilbeek volgt permanent de verschillende subsidiemogelijkheden op, waardoor jij steeds een overzicht hebt van subsidies waar jij van kunt genieten.

Werk samen met andere bedrijven in de regio 

Door samen te werken en je netwerk te vergroten, kun je samen tot oplossingen komen. VZW Parkmanagement Dilbeek verbreedt de samenwerking tussen de ondernemers in Dilbeek. Wij bieden bepaalde diensten, zoals groepsaankopen voor o.a. energie, groenonderhoud, strooidienst... , centraal aan. Door deze diensten aan te bieden, vergemakkelijken we de samenwerking tussen de bedrijven op de bedrijventerreinen.  

Duidelijke interne en externe communicatie 

Binnen de vzw wordt er op regelmatige basis gecommuniceerd naar de leden en naar de gemeente, om de interne en externe relaties te onderhouden. 


Wil jij genieten van deze voordelen?

Word lid van Zone Dilbeek

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN