VZW Parkmanagement Dilbeek verduurzaamt het woon-werkverkeer in de rand rond Brussel


VZW Parkmanagement Dilbeek zet zich in voor verduurzaming van het woon-werkverkeer. Dit doen we samen met Researchpark Zellik en Zenpark Drogenbos.

Wij zetten in op het verwezenlijken van een duurzame samenwerking tussen bedrijven, overheden en andere stakeholders, om zowel economische, ecologische als sociale voordelen te realiseren. De focus gaat naar duurzame energie, infrastructuur, mobiliteit en materialen.

Vermijden dat we met z’n allen teruggrijpen naar de wagen en je werknemers motiveren om met de fiets naar het werk te komen? Leden van VZW Parkmanagement Dilbeek kunnen profiteren van een groepsaankoop van bedrijfsfietsen.

Onze aanpak zorgt ervoor dat onze leden verscheidene groepsvoordelen kunnen halen die anders enkel voor multinationals haalbaar zouden zijn. Onze groepsaankoop van bedrijfsfietsen is hierbij een mooi voorbeeld.

Tips voor een duurzaam woon-werkverkeer 

  • Combineer een fietsvergoeding met de bedrijfswagen
  • Een werknemer die fietst naar het werk is gemiddeld gezien 1 dag minder ziek per jaar. Als je 200 werknemers op de fiets krijgt heb je dus al een extra werknemer!
  • Je hoeft je fiets niet voor je volledige traject te gebruik, koop een plooifiets en zet je wagen aan de kant zodat je je laatste kilometers filevrij kan verplaatsen.

Ga samen met ons voor een duurzaam woon-werkverkeer

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN