Veiligheidswhatsappgroepen bewijzen hun nut in Corona-tijden | Schrijf je in!Woninginbraken zijn de afgelopen periode sterk afgenomen, uiteraard is dit te wijten aan het feit dat we allemaal 'in ons kot blijven'.

Werknemers, die in de mogelijkheid zijn, werken massaal van thuis uit. Op de snelwegen is er weinig verkeer, maar dit geldt ook voor de industrieterreinen. Deze zijn dezer tijd dun bevolkt en het valt op dat er meerdere verdachte situaties plaatsvinden.

Op de veiligheidsWhatsApp-groepen die vanuit parkmanagement actief zijn, merken we een toename van berichten, gaande van inbraken, tot verdachte traag rijdende wagens, enzovoort.

De solidariteit tussen de ondernemers is groot en iedereen draagt zijn steentje bij waar nodig. We ondervinden dat de communicatie via WhatsApp kort, bondig, snel en duidelijk is. Iedereen is onmiddellijk geïnformeerd wanneer er een verdachte situatie zich voordoet.

Omdat normaal gesproken enkel leden van de VZW kunnen toetreden en we vanuit de VZW ook ons steentje wensen bij te dragen, worden de WhatsApp-groepen tijdens deze coronatijd ook opengesteld voor niet-leden van de Zone Dilbeek. Elk bedrijf dat gevestigd is op industriezone Dilbeek kan zich aanmelden via de parkmanager om aansluiting te vragen op de WhatsApp-groep van de industriezone in Dilbeek. De algemene voorwaarden incl. inschrijvingsformulier vind je HIER.VeiligheidsWhatsApp-groepen zijn ontstaan om de veiligheid op de bedrijventerreinen te verhogen en de communicatie te versnellen. In deze WhatsApp-groepen wordt daarom geen andere communicatie toegelaten die niet gerelateerd zijn aan het thema.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN