De levenslessen achter de coronacrisis


De coronacrisis is nog niet achter de rug, maar er is wel goed nieuws. Door deze lockdown komen we weer tot onszelf. Dit is dan ook het uitgelezen moment om enkele levenslessen, die de coronacrisis ons heeft bijgebracht, met jullie te delen.

Dichtbij onze dierbaren, ook in tijden van crisis 


Tijdens de lockdown mogen we geen fysiek contact hebben met familieleden, ouderen, vrienden en collega's, maar toch houden we contact. We gaan anders om met deze contactmomenten: we vragen hoe het echt met elkaar gaat, klinken samen en praten over elkaars dagen en ervaringen.

De quarantaine, of lockdown, zorgt ervoor dat we onze relaties versterken, net door online of via postkaartjes contact te houden.

Dankbaar 


Door een periode sober te leven en een leven te leiden met minder mogelijkheden en minder middelen, vinden we weer geluk in de kleine dingen. Een mooie zonsondergang, een lekkere maaltijd of een wandeling in de natuur: we herontdekken onszelf en onze omgeving.

Bedrijven dragen hun steentje bij 


De productie en distributie ligt bij veel bedrijven stil. Verschillende bedrijven hebben hun productie aangepast: alcoholproducenten produceren handgel, kledingproducenten maken mondmaskers en andere hulpmiddelen voor de zorgsector. Over het algemeen helpen bedrijven elkaar, om er samen het beste van te maken.

Deze crisis brengt ons samen, dat staat vast.

Samenhorigheid, dat onthouden wij. Samenwerken en elkaar ondersteunen, dat vergemakkelijken wij voor bedrijven in Dilbeek.


Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN