Het belang van samenhorigheid, ook buiten Coronatijden.


In deze uitzonderlijke crisisperiode, waarin we strenge maatregelen treffen, is samenhorigheid belangrijker dan ooit. Natuurlijk is dit ook in normale omstandigheden een belangrijk gegeven, zowel voor particulieren als bedrijven. Daarom zetten wij als vzw enorm in op samenhorigheid en op samenwerking, nu en in de toekomst.

De vzw Parkmanagement Dilbeek verbreedt de samenwerking tussen de ondernemers in Dilbeek. Wij bieden bepaalde diensten, zoals groepsaankopen voor o.a. energie, groenonderhoud, strooidienst... , centraal aan. Door deze diensten aan te bieden, vergemakkelijken we de samenwerking tussen de bedrijven op de bedrijventerreinen.

Door in te zetten op die groepsaankopen, wordt de totale kost voor alle bedrijven in ons bedrijventerrein verminderd. Als we samenwerken en de kosten samen dragen, heeft iedereen er baat bij. Ook in deze tijden van crisis is dit zo: als we samenwerken en allemaal ons steentje bijdragen, zal de Corona crisis draaglijker zijn en kunnen we de draad sneller oppikken.

Bekijk alle voordelen van een lidmaatschap bij vzw Parkmanagement Dilbeek

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN