Maak mee de mobiliteitsshift waar!


Wil u meer inzetten op duurzame verplaatsingen van uw medewerkers of logistieke keten? Dan hebben VZW Parkmanagement Dilbeek en Quares een traject uitgewerkt voor u.

Vorige zomer deden we een oproep, om te polsen naar een eerste interesse naar verschillende oplossingsgerichte trajecten (met de trein+ fiets naar het werk, carpoolen, OfficeOnWheels, thuiswerk faciliteren, …).

Dankzij de input van verschillende leden van de VZW zijn we aan de slag gegaan. Vandaag kunnen we jullie meedelen dat we zowel voor de medewerkers als voor de logistieke keten subsidies hebben binnengehaald, waarmee we workshops kunnen opzetten en een deel van het gekozen traject van uw bedrijf mee kunnen subsidiƫren.

Dit is een unieke kans voor u als bedrijf om samen met de experts van New Mobility Network en de Werkvennootschap (coƶrdinator werken aan de Ring) en andere experts te zoeken naar oplossingsgerichte trajecten voor u als bedrijf en dit samen met de bedrijven in uw omgeving. Het voordeel is dat u extra gratis ondersteuning krijgt van experts en daarenboven zal ook een deel van de uitvoering ondersteund worden.

Binnenkort wordt er een infosessie georganiseerd over hoe en wat, u zal hiervan nog in kennis gesteld worden.

Voorafgaand aan deze infosessie willen we graag bij de bedrijven een eerste peiling doen naar uw interesse.


Wat is New Mobility Network? “Samen belangrijke uitdagingen aanpakken”

Het New Mobility Network wil bedrijven wakker schudden en hen helpen om de eerste stappen te zetten richting een toekomstgerichte mobiliteit door:
  • Hen een nieuwe kijk te bieden op mobiliteit
  • Concrete voorbeelden te tonen en toe te passen van hoe het anders kan
  • Samenwerkingen te stimuleren
  • Aan te zetten tot concrete actie
Die omslag naar een nieuwe mobiliteit vraagt tijd en inspanning. Daarom willen met het New Mobility Network meteen in actie schieten. We moeten durven inzetten op multimodaal transport, combimobiliteit en nieuwe vervoersmodellen, zowel voor de transportsector als voor de werknemersmobiliteit.
In samenwerking met:
Wenst u op de hoogte te blijven en mee te werken aan een betere mobiliteit in samenwerking met andere bedrijven op het bedrijventerrein - vul uw kandidaatsstelling van de VZW in en werk mee aan het bedrijventerrein van morgen.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN