Groepsaankoop groenonderhoud


Parkmanagement werkt reeds jaren samen met groenleverancier Pronatura voor het onderhouden van de gemeenschappelijke zones op bedrijventerreinen in Vlaams Brabant. Door de aanwezigheid op het terrein kunnen zij aan verlaagde tarieven het groenonderhoud van de private kavels uitvoeren.

De primaire keuze voor Pronatura is omwille van hun visie op groenbeheer. Pronatura spitst zich toe op het verduurzamen van de bedrijfstuin en het verhogen van de beleving voor zowel mens, dier als omgeving.Van ontwerp tot uitvoeren van onderhoud - Pronatura geeft vorm en kleur aan elke bedrijfstuin, van groot naar klein. Elke vorm van groen kan een perceptie en beleving voor klant en personeel zijn.Wist je dat een ecologische en biodiverse tuin tot wel 70% minder aan onderhoud kan kosten? Bye Bye buxus en welkom kleurrijk pallet der seizoenen!Wist je dat jou keuze voor beplanting een hele impact kan maken voor de verbetering van biodiversiteit? Wist je dat bedrijventerreinen perfecte verbindingselementen kunnen vormen voor fauna en flora tussen twee natuurgebieden? Wist je dat het natuurlijk opvangen van regenwater in een bufferbekken niet alleen prachtig maar ook functioneel is?Wist je dat wanneer werknemers 40sec uit het kantoorraam staren naar een groene omgeving, dit de concentratie met 6% verhoogd?
Wist je dat micropauzes in het groen de aandacht en prestaties op het werk verbeterd?

Het visitekaartje van uw onderneming: Ecologisch - Duurzaam en Flexibel!

Voor meer info over deze groepsaankoop kan u steeds contact opnemen met de parkmanager Kirsten Dejaegere

Voor meer info en inspiratie over deze partner kan u hun website bezoeken:https://pronatura.be/Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN