Projectoproep Bewegen en Sporten in de Publieke RuimteOm de publieke ruimte zoveel mogelijk sport- en beweegvriendelijk in te richten opdat meer mensen gaan bewegen doet de Minister van Sport samen met Sport Vlaanderen een oproep naar concepten en ideeën die daaraan bijdragen. 

Voor deze projectoproep staat er een budget van 950.000 euro ter beschikking. Ondernemers, lokale besturen, ... iedereen kan een project indienen. Sport Vlaanderen mikt daarbij op alle Vlamingen, maar een concept of idee mag gerust focussen op één of meerdere groepen van Vlamingen die men wil bereiken: vb. werknemers, kinderen, mensen uit kansengroepen,… Het is belangrijk dat de projecten schaalbaar zijn naar heel Vlaanderen. 

Projecten kunnen voor 50% van hun totale kostprijs gesubsidieerd worden, met een maximum van 100.000 euro. Een beoordelingscommissie met o.a. experten uit de sportsector, de bedrijfswereld en de innovatiesector zal alle ingediende projecten bekijken en een ranking aan de minister van Sport bezorgen. De minister beslist half mei 2019 welke projecten geselecteerd worden. De deadline voor het indienen van een subsidieaanvraag is 29 maart 2019. 

Klik hier onder voor meer informatie en het subsidiereglement. KLIK HIER

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN