Duurzaamheid kan je bedrijf geld op leveren

Het vergroenen van je bedrijf zorgt immers voor minder kosten en betere resultaten.

Daarnaast draagt het bij aan een beter bedrijfsimago, een win-win scenario!

Het vergroenen van je bedrijf start reeds met enkele simpele maatregelen, waarbij wij als parkmanager u maar al te graag bij helpen.

Ter inspiratie geven we hierbij een informatie brochure van onze noorderburen.

Wist je dat we uw bedrijf nu reeds helpen zodat je de eerste stappen hebt genomen naar duurzaam ondernemen?

- Begin met de aankoop van groene stroom. Dit kan door gebruik te maken van de groepsaankoop van groene energie. Wenst u een vrijblijvende prijsvergelijking, bezorg mij uw laatste afrekening en wij berekenen voor u het besparingspotentieel om over te stappen in het raamcontract. Niet alleen vervangt u grijze naar groene stroom, u ontvangt ook advies van uw huidig tarief en een besparing op uw energie-eenheidsprijs.

- De snelst terugverdienbare investering is relighting. Relighting is niet enkel het vervangen van lampen, maar ook de armaturen. Afhankelijk van de grootte, de ouderdom en de activiteit van het bedrijf neemt het aandeel energieverbruik voor verlichting toe. Door relighting zal niet enkel uw energiefactuur drastisch lager worden, ook het comfort neemt grote sprongen vooruit. Toch merken we bij het grotendeel van de bedrijfsbezoeken dat deze investering niet wordt uitgevoerd en er zo vele onnodige kWh's worden verbruikt en betaald. Met Jade Synergies werd een investeringsfonds opgericht waarbij Jade zelf deze investering van het bedrijf doet. Van voorstudie tot het overdragen van de totale installatie aan de gebruiker. De gebruiker bespaart vanaf dag 1, maar betaalt met de overige besparing het investeringsfonds terug in een vooraf bepaalde periode en dit alles off balance. Wenst u meer informatie neem dan snel contact met mij op : kirsten.dejaegere@quares.be

Bovenstaande 2 Quick wins brengen niet alleen een kostenbesparing met zich mee, maar geven uw bedrijf een flinke stap in de richting naar een koolstofarme economie!

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN