Nieuwe editie Zomercafé in de KasteelhoeveTijdens de zomermaanden verandert de binnenkoer van de Kasteelhoeve opnieuw in een swingend zomercafé. Iedere dinsdagavond worden er zomerse activiteiten georganiseerd door een andere vereniging. Dat betekent een gevarieerd programma, voor elk wat wils met veel muziek, film en animatie. Kom mee luisteren en genieten!

Agenda

Dinsdag 28 juni 2016 - Zomercafé Westrand. CC Westrand, dienst cultuur en bib Wolfsput zetten het nieuwe Zomercafé 2016 meteen goed in met een reis naar Jamaica. Rootman J. & the Zionyouth crew zetten je alvast in beweging.

Dinsdag 5 juli - Latijns-Amerikaanse dansavond. Koninklijke Fanfare De Vrije Belgen uit Sint-Martens-Bodegem laten het zuiders swingen en nodigen je uit op de dansvloer.

Dinsdag 12 juli - Diep in de zee. Je ontdekt de wondere onderwaterwereld met Adventure Diving - inclusief cava- en oesterbar. Balkangoden Borokov uit Dilbeek brengen ambiance in de keet.

Dinsdag 19 juli - Wreed plezant. Nidasjtere vzw schenkt zijn opbrengst integraal aan ‘Kom op Tegen Kanker’. Wreed & Plezant zorgt voor Vlaamse liedjes en meezingers.

Dinsdag 26 juli - Zomercafé cabaret. Speciale bieren en hapjes mogen bij het Masereelfonds niet ontbreken. Les Tigresses Rouges brengen een prettige mengelmoes van chanson en kleinkunst.

Dinsdag 2 augustus - Oosthoek Live’s Exhotic Night. Als je niet kan wachten tot het Oosthoek Live weekend in september alvast een voorsmaakje. Verwacht exhotic vibes, zomerse cocktails en talent van eigen bodem met Kobiye, EME en Saxy guys.

Dinsdag 9 augustus - Schepdaal trekt naar Dilbeek. Schepdaal Leeft, de drijvende kracht achter tal van evenementen, brengt Dilbeek aan het lachen met stand-up comedy van Anton Dreef, Gorik De Bolle en niemand minder dan Raf Coppens.

Dinsdag 16 augustus – Pompierbier. De Dilbeekse Brandweer Kompanen zorgen voor een primeur en lanceren hun eigen bier met bijbehorende droge worst, dit alles voor het goede doel.

Dinsdag 23 augustus
- Thuis in Dilbeek. Cultuurraad Dilbeek gaat over tot Plan Be (met Renzo uit ‘Thuis’) en serveert een mix van covers en originele nummers.

Dinsdag 30 augustus - I ♥ Dilbeek. Als afsluiter zet de Dilbeekse Milieuraad de voedselproducenten uit eigen streek in de kijker en zorgt voor enkele lekkere en gezonde workshops. Op het podium Dilbeekse talenten E.L.L.E. en DJ BEKE.

Het Zomercafé gaat tijdens de zomermaanden iedere dinsdagavond door in de Kasteelhoeve (de Heetveldelaan 4, 1700 Dilbeek) vanaf 20 tot 24 uur. De inkom is gratis. Alle informatie is terug te vinden op de Facebookpagina van het Zomercafé (https://www.facebook.com/zomercafedilbeek/).

Zomercafé Dilbeek is een initiatief van gemeente Dilbeek i.s.m. cultuurcentrum Westrand. Meer info bij dienst cultuur en toerisme (02 451 69 30, cultuur@dilbeek.be).

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN